← Terug naar occasionpagina

Stel uw ideale Volkswagen samen

Stel uw ideale occasion samen door onderstaande opties aan of uit te zetten.

Afleverpakketten

Overige opties

Meer weten over online kopen?

Op veel vragen hebben we een antwoord. Hieronder kunt u de veelgestelde vragen over het online aanschaffen van uw VOLKSWAGEN GOLF vinden.

HOE WERKT DAT, ONLINE EEN AUTO KOPEN?

Online een auto kopen kan al binnen een minuut. Alle auto’s hebben een geldige apk en minimaal 6 maanden garantie. Als u een auto wilt kopen, dan rekent u eenvoudig online af met iDEAL, betalen bij levering is ook mogelijk. Bij het afrekenen vragen we naar een geldig rijbewijs van degene op wiens naam de auto komt te staan. Het afleveradres is gelijk aan het woonadres van de tenaamgestelde. De auto wordt door ons bij aflevering op uw naam geregistreerd, u kunt er dus direct mee wegrijden. Bij aflevering van de auto tekent u voor ontvangst. 

KAN IK MET EEN BUITENLANDS RIJBEWIJS EEN AUTO KOPEN?

Woont u in Nederland maar heeft u een buitenlands rijbewijs? Geen probleem, u kunt gewoon bij ons een auto kopen. Het enige verschil is dat de tenaamstelling op een officiele RDW-locatie plaats moet vinden. Die locaties bevinden zich door heel Nederland. Ook heeft u een origineel bewijs van inschrijving in Nederland nodig (GBA uittreksel, niet ouder dan 3 maanden) en een geldig rijbewijs. 

KAN IK OOK BIJ AFLEVERING BETALEN?

Ja, het is ook mogelijk om bij aflevering te betalen. U kunt uw auto gewoon via de site bestellen waarbij u de keuze heeft om direct via iDEAL te betalen of bij aflevering.  

WAT IS HET MAXIMUM BEDRAG DAT IK MET IDEAL KAN BETALEN?

De standaardlimiet voor iDEAL is € 50.000,- per dag. Dat geldt voor alle banken, behalve voor de Triodos Bank. Bankiert u bij Triodos? Dan is de daglimiet € 25.000,-. Bij alle banken is het mogelijk om uw  rekeninglimiet tijdelijk op te hogen. In de meeste gevallen kunt u dat via internetbankieren zelf regelen.  

WAT ALS IK SCHADE RIJD IN DE 14 DAGEN PROEFPERIODE?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets gebeurt, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Dus rijdt u schade in de 14 dagen proefperiode? Geen paniek. Neem in ieder geval even contact met ons op. U bent zelf verantwoordelijk voor het laten verzekeren van de auto. 

U heeft de auto immers gekocht en u bent de wettelijke eigenaar. Eventuele schade gedurende de proefperiode wordt op uw autoverzekering verhaald. Mogelijke waardevermindering wordt verrekend met het terug te storten aankoopbedrag bij eventuele annulering. 

WAT ALS DE AUTO NIET BEVALT? KAN IK HEM DAN KOSTELOOS TERUGBRENGEN?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u toch van de aankoop af wilt zien. Als u binnen 14 dagen na aflevering de auto wilt retourneren en van de koop wilt afzien, dan kan dat kosteloos en zonder lastige vragen. Achteraf aangebrachte accessoires  en de brandstofkosten betaalt u uiteraard wel zelf. 

OP ZOEK NAAR EEN BEPAALD MODEL OF TYPE?

Zoekt u een bepaald model, merk of type auto, maar vind u deze niet in ons huidige aanbod? Bel of mail ons gerust. We inventariseren uw wensen en gaan vrijblijvend voor u op zoek naar deze auto. U kunt ook het online formulier  invullen.

Baan Automotive Erkend Duurzaam Certificaat
Baan Automotive HEV
Baan Automotive Bosch Car Service

Klaar om op de baan te gaan?

Voer uw gegevens in onderstaand formulier in en ga naar de volgende stap. Daar controleert u alles nog een keer en kiest u uw gewenste betaalmethode.

Vul uw gegevens alstublieft volledig in voordat u verder gaat.
Volgende stap

Controleer uw bestelling

Controleer hieronder uw gegevens en kies uw gewenste betaalmethode.

Persoonlijke gegevens Bewerken

Voornaam
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
Geboortedatum
Telefoonnummer
E-mailadres

Betaalmethode

iDEAL

U gaat door op 'Bestelling plaatsen' te klikken akkoord met onze algemene voorwaarden.

Volkswagen Golf

Variant D 105 Pk Navi Aut
176.545 km 2014 Diesel
Uw Volkswagen Golf
€ 10.750,00
Totaalprijs
€ 10.750,00
Incl. 21% BTW, BPM, garantie en rijklaarmaakkosten
Klaar met samenstellen? Ga naar de volgende stap om uw aanvraag naar ons te sturen. Wij regelen de rest. Nog iets aanpassen? U kunt terug gaan
naar de vorige stap.
Volgende stap ← Aanpassen

Bij Baan Automotive bent u verzekerd van

  • Vaste én scherpe all-in prijzen
  • Volledige onderhoudshistorie beschikbaar
  • Inruil huidige auto is mogelijk
  • Gegarandeerd 6 maanden garantie
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Online betalen met iDEAL
  • Bezichtiging mogelijk in showroom